Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesi

(530) 266 37 99 | 0 212 963 2083

Kayabaşi Mah. Ulubatli Hasan Cad. Tip 1 D Blok No: 9A Başakşehir / İstanbul ! Kayabaşi Mah. Ulubatli Hasan Cad. Tip 1 D Blok No: 9A Başakşehir / İstanbul



    Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesi Istanbul Başakşehir Kayabaşi bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Haftasonu Eğitim, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Yüzme, Jimnastik, Dekoratif Sanatlar, Görsel Sanatlar, El Sanatları, Gezi Kulübü ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinin bulunduğu Başakşehir bölgesinde 74 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Havuz eğitimi 46 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Oyun Alanı eğitimi 113 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Spor Alanı eğitimi 172 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 104 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Almanca eğitimi 119 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan İspanyolca eğitimi 22 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Yüzme eğitimi 51 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Jimnastik eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan El Sanatları eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Başakşehir Oğuzkaan Anadolu Lisesinde bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 98 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.