Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesi

(212) 488 11 32 | 0 212 963 2071 | 0 212 963 2076

Şamlar Mah. 30 Ağustos Cad. Özel Petek Koleji Blok No: 13 Başakşehir / İstanbul ! Şamlar Mah. 30 Ağustos Cad. No:13/A Kayaşehir-Başakşehir /İstanbul ! Şamlar Mah. 30 Ağustos Cad. No:13/A Kayaşehir-Başakşehir /İstanbul



    Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesi Istanbul Başakşehir Şamlar bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Revir, Bahçe, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Haftasonu Eğitim, İngilizce, Arapça, Futbol, Voleybol, Basketbol, Tenis, Okçuluk, Taekwondo, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Ebru, Halk Oyunları, El Sanatları, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi, Organik Beslenme, Dini Eğitim, Gitar, Bilişim Kulübü ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinin bulunduğu Başakşehir bölgesinde 74 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Futbol Sahası eğitimi 96 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Spor Alanı eğitimi 172 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 104 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Arapça eğitimi 17 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Futbol eğitimi 182 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Voleybol eğitimi 174 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Basketbol eğitimi 197 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Tenis eğitimi 29 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Okçuluk eğitimi 20 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Taekwondo eğitimi 13 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Tiyatro eğitimi 120 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Ebru eğitimi 15 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Halk Oyunları eğitimi 48 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan El Sanatları eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Proje Kulübü eğitimi 142 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 92 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 98 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Organik Beslenme eğitimi 79 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Dini Eğitim eğitimi 25 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Gitar eğitimi 32 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Kayaşehir Petek Okullari Anadolu Lisesinde bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 77 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.