T.V.Özel Şişli Terakki İlkokulu

(212) 351 00 60 | 0 212 963 2079

Ebulula Mardin Cad.Öztürk Sok. No:2 34335-Levent/İstanbul ! Ebulula Mardin Cad. Öztürk Sok., No:2 34335 Levent – İstanbul



    T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulu Istanbul Beşiktaş bölgesinde bulunmaktadır.

    T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Haftasonu Eğitim, Organik Beslenme, Fransızca, Almanca, İngilizce, Futbol, Judo, Masa Tenisi, Su Topu, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Tenis, Jimnastik, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, İngilizce Drama, Koro, Halk Oyunları, Satranç, Müzik Kulübü, Kaya Tırmanışı, Akıl ve Zeka Oyunları ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunun bulunduğu Beşiktaş bölgesinde 34 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Havuz eğitimi 77 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Revir eğitimi 107 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 145 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 49 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 68 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Fransızca eğitimi 26 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Almanca eğitimi 72 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Judo eğitimi 18 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Su Topu eğitimi 5 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Yüzme eğitimi 90 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Tenis eğitimi 44 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 46 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 105 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Kaya Tırmanışı eğitimi 7 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda T.V.Özel Şişli Terakki Ilkokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 65 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.