Özel Beylikdüzü Gökkuşaği İlkokulu

(212) 855 89 03 | 0 212 963 2072

Adnan Kahveci Mah. Fabrikalar Cad. Burdan Blok No: 4 İç Kapi No: B Beylikdüzü / İstanbul ! Adnankahveci Mh.Fabrikalar Cd.Beylikdüzü – İstanbul



    Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulu Istanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Hayvanat Bahçesi, Sera, 3D Odası, Yaz Okulu, Servis, İngilizce, Futbol, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Sinema, Binicilik Kulübü, Müzik Kulübü, Bilişim Kulübü ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunun bulunduğu Beylikdüzü bölgesinde 50 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Havuz eğitimi 77 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Revir eğitimi 107 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 145 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Hayvanat Bahçesi eğitimi 13 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Sera eğitimi 11 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan 3D Odası eğitimi 26 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Yüzme eğitimi 90 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Sinema eğitimi 45 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 14 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beylikdüzü Gökkuşaği Ilkokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 65 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.