Özel Çinarim Anaokulu

(534) 882 27 44 | 0 212 963 2087

Yenimahalle Mah. Şahinler Cad. 15.Villa Blok No: 1B İç Kapi No: 15 Büyükçekmece / İstanbul ! Yeni Mah.Şahinler Cad.No:1/B Kumburgaz Büyükçekmece, İstanbul



    Özel Çinarim Anaokulu Istanbul Büyükçekmece Yenimahalle bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çinarim Anaokulu bünyesinde Uyku Odası, Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Oyun Alanı, Sera, 3D Odası, Güvenlik, Yaz Okulu, Organik Beslenme, Oyun Grubu, Anne-Çocuk Oyun Grubu, İngilizce, Jimnastik, Yüzme, Beden Eğitimi, Bale, Dekoratif Sanatlar, Origami, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Dans, El Sanatları, Ebru, Satranç, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çinarim Anaokulunun bulunduğu Büyükçekmece bölgesinde 69 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çinarim Anaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1653 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Uyku Odası eğitimi 573 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 857 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 118 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 780 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Sera eğitimi 95 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan 3D Odası eğitimi 19 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 715 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 486 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Oyun Grubu eğitimi 466 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Anne-Çocuk Oyun Grubu eğitimi 61 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 795 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Yüzme eğitimi 363 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Beden Eğitimi eğitimi 570 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Bale eğitimi 277 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 562 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Origami eğitimi 288 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Drama eğitimi 742 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 739 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 490 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Dans eğitimi 465 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 605 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Ebru eğitimi 142 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Satranç eğitimi 678 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 637 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 114 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 697 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çinarim Anaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 389 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.