Özel Çekmeköy İsabet İlkokulu

(216) 639 11 11 | 0 216 706 6887

Merkez Mah. Atlas Sk. No: 15 İç Kapi No: 1 Çekmeköy / İstanbul ! Merkez Mah. Atlas Sok. No:15 Çekmeköy / İstanbul



    Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulu Istanbul Çekmeköy Merkez bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, İngilizce, Arapça, Futbol, Judo, Masa Tenisi, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Okçuluk, Jimnastik, Fotoğrafçılık, Sinema, Buz Pateni, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Piyano, Koro, Halk Oyunları, Satranç, Binicilik Kulübü, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunun bulunduğu Çekmeköy bölgesinde 48 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Revir eğitimi 107 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 145 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Arapça eğitimi 11 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Judo eğitimi 18 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Yüzme eğitimi 90 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Okçuluk eğitimi 15 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 32 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Sinema eğitimi 45 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Buz Pateni eğitimi 21 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Piyano eğitimi 81 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 105 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 14 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 31 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.