Özel Çekmeköy İsabet Ortaokulu

(216) 639 11 11 | 0 216 706 6879

Merkez Mah. Atlas Sk. No: 15 İç Kapi No: 1 Çekmeköy / İstanbul ! Merkez Mah. Atlas Sok. No:15 Çekmeköy / İstanbul



    Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulu Istanbul Çekmeköy Merkez bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Revir, Bahçe, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, Dini Eğitim, İngilizce, Arapça, Masa Tenisi, Atletizm, Okçuluk, Jimnastik, Modern Dans, Drama, Ebru, İngilizce Drama, Dans, Satranç, Binicilik Kulübü, Gezi Kulübü ve Bilişim Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunun bulunduğu Çekmeköy bölgesinde 49 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 56 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Dini Eğitim eğitimi 11 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Arapça eğitimi 12 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Atletizm eğitimi 79 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Okçuluk eğitimi 23 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Ebru eğitimi 24 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 60 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 14 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çekmeköy Isabet Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.