Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu

(533) 347 17 28 | 0 216 706 6896

Ömerli Mah. Kadir Ova Cad. No: 8-10 Çekmeköy / İstanbul ! Ömerli Mahallesi Kadirova Caddesi No:8-10 Çekmeköy / İstanbul



    Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Istanbul Çekmeköy Ömerli bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Mutfak Atölyesi, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, İngilizce, Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Jimnastik, Heykel, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, İngilizce Drama, Dans, El Sanatları, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunun bulunduğu Çekmeköy bölgesinde 49 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 98 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 36 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 56 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Atletizm eğitimi 79 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Heykel eğitimi 15 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 60 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 125 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ömerli Bahçeşehir Koleji Ortaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 105 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.