Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulu

(212) 881 80 80 | 0 212 963 2073

Mevlana Mah. Sultan Ahmet Cad. No: 12/1 İç Kapi No: 1 Esenyurt / İstanbul ! Mevlana Mah. Sultan Ahmet Cd. No:12 Esenyurt İstanbul



    Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulu Istanbul Esenyurt Mevlana bölgesinde bulunmaktadır.

    Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Müzik Odası, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Almanca, İngilizce, Arapça, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Tenis, Eskrim, Badminton, Dekoratif Sanatlar, Buz Pateni, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Perküsyon, Satranç, Binicilik Kulübü, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü ve Bilişim Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunun bulunduğu Esenyurt bölgesinde 62 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 98 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Arapça eğitimi 12 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Tenis eğitimi 34 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Eskrim eğitimi 3 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Badminton eğitimi 19 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Buz Pateni eğitimi 16 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 139 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Perküsyon eğitimi 19 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 14 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükçekmece Özel Çinar Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.