Özel Türkan Şenel Su Anaokulu

(212) 625 10 47 | 0 212 963 2075

Kazim Karabekir Mah. 831/1. Sk. No: 22 İç Kapi No: 1 Gaziosmanpaşa / İstanbul ! Kazım Karabekir Mah. 831/1 Sok. No.22 34245 Gaziosmanpaşa/İstanbul



    Özel Türkan Şenel Su Anaokulu Istanbul Gaziosmanpaşa Kazim Karabekir bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Türkan Şenel Su Anaokulu bünyesinde Yemekhane, Sanat Atölyesi, Oyun Alanı, Bahçe, Mutfak Atölyesi, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Oyun Grubu, İngilizce, İspanyolca, Beden Eğitimi, Modern Dans, Drama, Satranç, Müzik Kulübü ve Proje Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Türkan Şenel Su Anaokulunun bulunduğu Gaziosmanpaşa bölgesinde 33 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Türkan Şenel Su Anaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1653 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 857 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 471 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 780 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 774 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 363 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 715 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 786 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Servis eğitimi 732 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Oyun Grubu eğitimi 466 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 795 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan İspanyolca eğitimi 26 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Beden Eğitimi eğitimi 570 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 385 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Drama eğitimi 742 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Satranç eğitimi 678 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 637 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Türkan Şenel Su Anaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 114 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.