Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulu

(216) 623 10 40 | 0 216 706 6873

Soğanlik Yeni Mah. Pamukkale Sk. No: 18 Kartal / İstanbul ! Soğanlık Yeni Mh. Balıkesir Cd. Pamukkale Sk. No:18



    Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulu Istanbul Kartal Soğanlik Yeni bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Oyun Alanı, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Haftasonu Eğitim, Dini Eğitim, Almanca, İngilizce, Basketbol, Heykel ve Görsel Sanatlar eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunun bulunduğu Kartal bölgesinde 45 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 89 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Dini Eğitim eğitimi 11 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Heykel eğitimi 15 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Soğanlik Sinav Koleji Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.