Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulu

(216) 427 12 45 | 0 216 706 6885

Zümrütevler Mah. Çilek Sk. No: 33 Maltepe / İstanbul ! Zümrütevler, Çilek Sk. No:33, 34852 Maltepe/İstanbul



    Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulu Istanbul Maltepe Zümrütevler bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Sera, 3D Odası, Mutfak Atölyesi, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Haftasonu Eğitim, Almanca, İngilizce, Futbol, Judo, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Tenis, Atletizm, Jimnastik, Taekwondo, Fotoğrafçılık, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Piyano, İngilizce Drama, Koro, Halk Oyunları, Dans, El Sanatları, Gitar, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunun bulunduğu Maltepe bölgesinde 52 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 98 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Sera eğitimi 8 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan 3D Odası eğitimi 24 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 36 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 89 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Judo eğitimi 9 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Tenis eğitimi 34 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Atletizm eğitimi 79 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Taekwondo eğitimi 7 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 34 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Piyano eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 60 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Koro eğitimi 39 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 68 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Gitar eğitimi 43 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 50 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 105 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Maltepe Bil Koleji Ortaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 110 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.