Özel Pendik Final Ortaokulu

(216) 375 08 00 | 0 216 706 6875

Yeni Mah. Mukaddime Sk. No: 2 Pendik / İstanbul ! Yeni Mahalle Mahallesi Mukaddime Sok No:2 Pendik/İstanbul



    Özel Pendik Final Ortaokulu Istanbul Pendik Yeni bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Pendik Final Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Haftasonu Eğitim, Organik Beslenme, Almanca, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Hentbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Jimnastik, Fotoğrafçılık, Sinema, Dekoratif Sanatlar, Origami, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Halk Oyunları, Dans, El Sanatları, Orff, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Pendik Final Ortaokulunun bulunduğu Pendik bölgesinde 93 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Pendik Final Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 89 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 56 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Yüzme eğitimi 69 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Hentbol eğitimi 17 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Atletizm eğitimi 79 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 34 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Sinema eğitimi 92 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Origami eğitimi 26 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 139 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 68 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Orff eğitimi 19 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 125 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 50 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Pendik Final Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.