Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulu

(542) 211 47 48 | 0 212 963 2081

Yayla Mah. Lavanta Sk. No: 9 İç Kapi No: 1 Sultangazi / İstanbul ! Yayla Mahallesi, Lavanta Sokak, Numara:9 Sultangazi /İstanbul



    Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulu Istanbul Sultangazi Yayla bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Kütüphane, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Dini Eğitim, İngilizce, Arapça, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Jimnastik, Drama, El Sanatları, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunun bulunduğu Sultangazi bölgesinde 43 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Havuz eğitimi 70 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Dini Eğitim eğitimi 11 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Arapça eğitimi 12 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Yüzme eğitimi 69 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 125 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Sultangazi Derman Koleji Ortaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 105 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.