İtü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi İlkokulu

(216) 401 17 73 | 0 216 706 6889

Beylerbeyi Mah. Vakif Tarla Alti Sk. İ.T.Ü Vakif Okullari Blok No: 1 İç Kapi No: 1 Üsküdar / İstanbul ! Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Üsküdar / İstanbul



    Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulu Istanbul Üsküdar Beylerbeyi bölgesinde bulunmaktadır.

    Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Basketbol, Tenis, Atletizm, Jimnastik, Yoga, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Koro, Dans, El Sanatları, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunun bulunduğu Üsküdar bölgesinde 79 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Havuz eğitimi 77 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 145 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 80 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 68 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Almanca eğitimi 72 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan İspanyolca eğitimi 41 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Yüzme eğitimi 90 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Tenis eğitimi 44 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Atletizm eğitimi 59 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Yoga eğitimi 9 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 75 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Dans eğitimi 84 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 92 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 75 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 66 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Itü Geliştirme Vakfi Özel Beylerbeyi Ilkokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 65 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.