Özel Gözde Oral Anaokulu

(232) 345 75 93 | 0 232 345 7593

Osmangazi Mah. 597/5 Sk. Edinim Sitesi No: 4 İç Kapi No: 1 Bayrakli / İzmir ! Osmangazi Mahalesi 597/5 Sok. Edinim Sitesi No:4 İç Kapı No:A Bayraklı /İzmir



    Özel Gözde Oral Anaokulu Izmir Bayrakli Osmangazi bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Gözde Oral Anaokulu bünyesinde Uyku Odası, Yemekhane, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Mutfak Atölyesi, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Organik Beslenme, Oyun Grubu, Anne-Çocuk Oyun Grubu, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Jimnastik, Yoga, Beden Eğitimi, Dekoratif Sanatlar, Origami, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, İngilizce Drama, El Sanatları, Orff, Ebru, Gitar, Satranç, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi, Seramik Kulübü, Planetarium - Gök Bilimi, Robotik ve Kodlama ve Yabancı Dil Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Gözde Oral Anaokulunun bulunduğu Bayrakli bölgesinde 31 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Gözde Oral Anaokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 465 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Uyku Odası eğitimi 573 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 857 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 471 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 237 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 268 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 780 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 774 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 363 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 715 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 786 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Servis eğitimi 732 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 486 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Oyun Grubu eğitimi 466 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Anne-Çocuk Oyun Grubu eğitimi 61 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Almanca eğitimi 51 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 795 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan İspanyolca eğitimi 26 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Yoga eğitimi 150 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Beden Eğitimi eğitimi 570 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 562 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Origami eğitimi 288 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 385 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Drama eğitimi 742 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 739 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 490 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 136 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 605 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Orff eğitimi 267 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Ebru eğitimi 142 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Gitar eğitimi 24 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Satranç eğitimi 678 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 637 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 114 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 126 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 214 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 697 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 389 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Seramik Kulübü eğitimi 158 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Planetarium - Gök Bilimi eğitimi 13 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 182 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gözde Oral Anaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 260 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.