Özel Minik Şirinler Anaokulu

(232) 375 03 04 | 0 232 375 0304

101/3 Sok. No:28 Evka 3 Bornova/İzmir ! 101/3 Sokak No:28 Erzene Mah. Evka-3 Bornova/İzmir



    Özel Minik Şirinler Anaokulu Izmir Bornova bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Minik Şirinler Anaokulu bünyesinde Uyku Odası, Yemekhane, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, İngilizce, Yüzme, Bale, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Halk Oyunları, El Sanatları, Ebru, Satranç, Müzik Kulübü, Seramik Kulübü ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Minik Şirinler Anaokulunun bulunduğu Bornova bölgesinde 67 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Minik Şirinler Anaokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 465 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Uyku Odası eğitimi 573 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 857 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 780 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 774 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 715 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 786 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Servis eğitimi 732 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 795 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Yüzme eğitimi 363 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Bale eğitimi 277 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 562 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 385 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Drama eğitimi 742 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 739 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 293 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 605 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Ebru eğitimi 142 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Satranç eğitimi 678 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 637 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Seramik Kulübü eğitimi 158 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Minik Şirinler Anaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 182 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.