Özel Güzelbahçe Mektebim İlkokulu

(252) 235 70 15 | 0 850 532 7591

Kahramandere Mah. 836 Sk. No: 5 Güzelbahçe / İzmir ! Karamanderemah. 836. Sk. No:5 Güzelbahçe / İzmir



    Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulu Izmir Güzelbahçe Kahramandere bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Haftasonu Eğitim, İngilizce, İtalyanca, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Eskrim, Heykel, Dekoratif Sanatlar, Buz Pateni, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Ebru, Piyano, İngilizce Drama, Koro, Dans, El Sanatları, Gitar, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunun bulunduğu Güzelbahçe bölgesinde 17 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 783 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Revir eğitimi 107 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 145 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 80 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 49 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan İtalyanca eğitimi 4 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Yüzme eğitimi 90 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Eskrim eğitimi 15 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Heykel eğitimi 15 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 75 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Buz Pateni eğitimi 21 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Ebru eğitimi 41 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Piyano eğitimi 81 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 46 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Dans eğitimi 84 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 92 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Gitar eğitimi 20 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 75 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 66 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Güzelbahçe Mektebim Ilkokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 65 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.