Karşiyaka Özel Takev Ortaokulu

(232) 330 43 33 | 0 232 337 2696

Bostanli Mah. 1798 Sk. No: 12 İç Kapi No: 1 Karşiyaka / İzmir ! 1798 Sokak No:12/1 Bostanlı Karşıyaka-İzmir



    Karşiyaka Özel Takev Ortaokulu Izmir Karşiyaka Bostanli bölgesinde bulunmaktadır.

    Karşiyaka Özel Takev Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve Almanca eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunun bulunduğu Karşiyaka bölgesinde 28 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 643 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Karşiyaka Özel Takev Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.