Özel Takev Anadolu Lisesi

(232) 238 74 00 | 0 232 238 7400

Altievler Mah. Vakif Sk. Takev Sitesi Okul Blok No: 3 Narlidere / İzmir ! Sahil Evleri Mahallesi, Vakıf Sokak, No:3, Narlıdere/İzmir



    Özel Takev Anadolu Lisesi Izmir Narlidere Altievler bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Takev Anadolu Lisesi bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Almanca ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Takev Anadolu Lisesinin bulunduğu Narlidere bölgesinde 11 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Takev Anadolu Lisesinin bulunduğu Izmir șehrinde 558 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan Almanca eğitimi 119 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Takev Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.