Akyurt Toki Ortaokulu

(312) 844 11 81 | 0 312 844 1181

Yeşiltepe Mah. Killiönü Toki Küme Evleri No: 13 Akyurt / Ankara ! Yeşiltepe Mah. Toki Blokları



    Akyurt Toki Ortaokulu Ankara Akyurt Yeşiltepe bölgesinde bulunmaktadır.

    Akyurt Toki Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Akyurt Toki Ortaokulunun bulunduğu Akyurt bölgesinde 12 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Akyurt Toki Ortaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 835 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Akyurt Toki Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.