Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(312) 844 05 33 | 0 312 844 0533

Yildirim Mah. Dr. Neslihan Özenli Cadde No:11 Pk:06750 Akyurt/Ankara ! Yıldırım Mah.Dr.Neslihan Özenli Cad. No:11 Akyurt/Ankara



    Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara Akyurt Yildirim bölgesinde bulunmaktadır.

    Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Sanat Atölyesi, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Akyurt bölgesinde 7 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.