Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(312) 310 58 34 | 0 312 310 5834

Anafartalar Mah. Atatürk Bul. No: 9 Altindağ / Ankara ! Atatürk Bulvarı No:9 Ulus/Ankara



    Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara Altindağ Anafartalar bölgesinde bulunmaktadır.

    Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Altindağ bölgesinde 51 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ulus Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.