Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(312) 478 01 47 | 0 312 478 0147

Harbiye Mah. Dikmen Cad. Nevzat Ayaz Kiz Teknik Okulu Blok No: 112 Çankaya / Ankara ! Dikmen Cad. No:112 06450 Dikmen Çankaya Ankara



    Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara Çankaya Harbiye bölgesinde bulunmaktadır.

    Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Çankaya bölgesinde 229 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.