Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu

(312) 438 98 83 | 0 312 438 9883

Hilal Mah.Hollanda Cad. 677 Sok. No: 38 Çankaya / Ankara ! Hilal Mah.Hollanda Cad.677. Sok.No:38



    Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu Ankara Çankaya Hilal bölgesinde bulunmaktadır.

    Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 151 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 835 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.