Or-An Perihan İnan Ortaokulu

(312) 490 37 68 | 0 312 490 3768

Oran Mah. Ümit Yaşar Sk. Oran Perihan İnan Orta Okulu Blok No: 3 Çankaya / Ankara ! Rafet Canitez Cd. Ümit Yaşar Sk. No:3 Or-An Çankaya/Ankara



    Or-An Perihan Inan Ortaokulu Ankara Çankaya Oran bölgesinde bulunmaktadır.

    Or-An Perihan Inan Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Or-An Perihan Inan Ortaokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 151 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Or-An Perihan Inan Ortaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 835 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Or-An Perihan Inan Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.