Halit Fahri Ozansoy İlkokulu

(312) 379 28 59 | 0 312 379 2859

Kuşcağiz Mah. Tarhanlar Cad. No: 23 Keçiören / Ankara ! Kuşcağız Mahallesi Tarhanlar Caddesi No:23 Keçiören/Ankara



    Halit Fahri Ozansoy Ilkokulu Ankara Keçiören Kuşcağiz bölgesinde bulunmaktadır.

    Halit Fahri Ozansoy Ilkokulu bünyesinde Kantin, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce, Futbol, Voleybol, Basketbol, Drama, Görsel Sanatlar, Satranç, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunun bulunduğu Keçiören bölgesinde 83 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Halit Fahri Ozansoy Ilkokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 60 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.