Ahmet Hizal İlkokulu

(312) 364 56 07 | 0 312 364 5607

Abidinpaşa Mah. Kirkağaç Sk. No: 18 Mamak / Ankara ! Abidinpaşa Mah. Kirkağaç Sokak No:18 Mamak / Ankara



    Ahmet Hizal Ilkokulu Ankara Mamak Abidinpaşa bölgesinde bulunmaktadır.

    Ahmet Hizal Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ahmet Hizal Ilkokulunun bulunduğu Mamak bölgesinde 80 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ahmet Hizal Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Hizal Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.