Barbaros Hayreddin Paşa İlkokulu

(312) 372 80 21 | 0 312 372 8021

Dostlar Mah. 1456 Sk. No: 35 Mamak / Ankara ! Dostlar Mah.1456.Sok. Çobançeşmesi/Mamak Ankara



    Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulu Ankara Mamak Dostlar bölgesinde bulunmaktadır.

    Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunun bulunduğu Mamak bölgesinde 80 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.