Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi

(312) 328 85 43 | 0 312 328 8543

Yunus Emre Mah. Atatürk Cad. No: 18 Pursaklar / Ankara ! Yunus Emre Mah.Atatürk Cad.No:18 Pursaklar/Ankara



    Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesi Ankara Pursaklar Yunus Emre bölgesinde bulunmaktadır.

    Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesi bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinin bulunduğu Pursaklar bölgesinde 26 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Anadolu Imam Hatip Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.