Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(312) 527 00 35 | 0 312 527 0035

Mimar Sinan Mah. Ballibaba Sokak No:9 Pk:6145 Pursaklar/Ankara ! Mimar Sinan Mah., Ballıbaba S. No:9 Pursaklar-Ankara



    Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara Pursaklar Mimar Sinan bölgesinde bulunmaktadır.

    Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Pursaklar bölgesinde 26 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Pursaklar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.