Ankara Tvf Spor Lisesi

(312) 215 45 81 | 0 312 215 4581

Emniyet Mah. Milas Sk. B Blok No: 9C Yenimahalle / Ankara ! Emniyet Mah. Milas Sk. 9/C Teknik Okullar/Ankara



    Ankara Tvf Spor Lisesi Ankara Yenimahalle Emniyet bölgesinde bulunmaktadır.

    Ankara Tvf Spor Lisesi bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ankara Tvf Spor Lisesinin bulunduğu Yenimahalle bölgesinde 121 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ankara Tvf Spor Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ankara Tvf Spor Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.