Cevizli İlkokulu

(242) 688 30 10 | 0 242 688 3010

Cevizli Mah. M.Akif Ersoy Cad. No: 14 Akseki / Antalya ! Atatürk Mahallesi M.Akif Ersoy Cad.No:14 Cevizli Akseki-Antalya



    Cevizli Ilkokulu Antalya Akseki Cevizli bölgesinde bulunmaktadır.

    Cevizli Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik ve Servis eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Cevizli Ilkokulunun bulunduğu Akseki bölgesinde 3 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Cevizli Ilkokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 499 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.