Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulu

(242) 687 31 32 | 0 242 687 3132

Taşlica Mah. Murtiçi Sk. No: 105 Akseki / Antalya ! Taşlıca Köyü Murtiçi Mah.



    Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulu Antalya Akseki Taşlica bölgesinde bulunmaktadır.

    Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunun bulunduğu Akseki bölgesinde 6 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Taşlica Ahmet Hamdi Akseki Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.