Aksu Hacialiler Ortaokulu

(242) 427 49 29 | 0 242 427 4929

Hacialiler Mah. 313 Sk. Hacialiler Orta Ve İlk Okulu Sitesi A Blok No: 133A Aksu / Antalya ! Hacıaliler Mahallesi 313 Sokak



    Aksu Hacialiler Ortaokulu Antalya Aksu Hacialiler bölgesinde bulunmaktadır.

    Aksu Hacialiler Ortaokulu bünyesinde Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Aksu Hacialiler Ortaokulunun bulunduğu Aksu bölgesinde 39 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Aksu Hacialiler Ortaokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aksu Hacialiler Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.