Keziban Erten-İsmail Erten İlkokulu

(242) 434 33 88 | 0 242 434 3388

Fettahli Mah. Aşaği Sk. No: 47 İç Kapi No: 1 Aksu / Antalya ! Fettahli Köyü Antalya



    Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulu Antalya Aksu Fettahli bölgesinde bulunmaktadır.

    Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik ve Servis eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunun bulunduğu Aksu bölgesinde 27 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 499 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Keziban Erten-Ismail Erten Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.