Hasyurt Yarbaşi Ortaokulu

(242) 865 73 82 | 0 242 865 6441

Hasyurt Mah. Sahil (Yarbaşi) Cad. No: 142 Finike / Antalya ! Hasyurt Yarbaşı Mah. Hasyurt/Finike/Antalya



    Hasyurt Yarbaşi Ortaokulu Antalya Finike Hasyurt bölgesinde bulunmaktadır.

    Hasyurt Yarbaşi Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunun bulunduğu Finike bölgesinde 22 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasyurt Yarbaşi Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.