Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncer

(242) 572 24 64 | 0 242 572 2464

Pazarci Mah. Uğur Mumcu Cad. No: 96 İç Kapi No: A Gazipaşa / Antalya ! Pazarcı Mah. Uğur Mumcu Cad. Gazipaşa / Antalya



    Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncer Antalya Gazipaşa Pazarci bölgesinde bulunmaktadır.

    Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncer bünyesinde Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernun bulunduğu Gazipaşa bölgesinde 26 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Gazipaşa Ortaokul Ahmet Tuncernda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.