Saribelen Ortaokulu

(242) 846 42 14 | 0 242 846 4214

Saribelen Mah. Yurtiçi Sk. No: 120 Kaş / Antalya ! Sarıbelen Köyü/ Kaş/ Antalya



    Saribelen Ortaokulu Antalya Kaş Saribelen bölgesinde bulunmaktadır.

    Saribelen Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Saribelen Ortaokulunun bulunduğu Kaş bölgesinde 28 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Saribelen Ortaokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Saribelen Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.