Prof.İhsan Koz İlkokulu

(242) 326 46 10 | 0 242 325 1208

Bariş Mah. 2904 Sk. No: 12 İç Kapi No: 12 Kepez / Antalya ! Barış Mah. 2904 Sokak No:12



    Prof.Ihsan Koz Ilkokulu Antalya Kepez Bariş bölgesinde bulunmaktadır.

    Prof.Ihsan Koz Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik ve Servis eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Prof.Ihsan Koz Ilkokulunun bulunduğu Kepez bölgesinde 61 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Prof.Ihsan Koz Ilkokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 499 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Ihsan Koz Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.