Haciveliler Ortaokulu

(242) 887 25 73 | 0 242 887 2573

Haciveliler Mah. Çaybaşi Sk. No: 18 Kumluca / Antalya ! Hacıveliler Köyü Kumluca



    Haciveliler Ortaokulu Antalya Kumluca Haciveliler bölgesinde bulunmaktadır.

    Haciveliler Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Haciveliler Ortaokulunun bulunduğu Kumluca bölgesinde 29 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Haciveliler Ortaokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haciveliler Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.