Mehmet Zeki Obdan İlkokulu

(212) 683 00 27 | 0 212 683 0027

Haraççı Mah.Bilen Sok.No:26 34281 Arnavutköy/İstanbul ! Haraçcı Mahallesi Bilen Sokak No26 Arnavutköy/İstanbul



    Mehmet Zeki Obdan Ilkokulu Istanbul Arnavutköy Haraççı bölgesinde bulunmaktadır.

    Mehmet Zeki Obdan Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunun bulunduğu Arnavutköy bölgesinde 39 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Zeki Obdan Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.