Osman Gazi Ortaokulu

(212) 780 02 20 | 0 212 780 0220

Hadimköy Mah. Cahit Sitki Taranci Cad. No: 29 İç Kapi No: 1 Arnavutköy / İstanbul ! Hadımköy Mah. Cahit Sıtkı Tarancı Cad. Kiptaş 1. Etap Evleri, Hadımköy



    Osman Gazi Ortaokulu Istanbul Arnavutköy Hadimköy bölgesinde bulunmaktadır.

    Osman Gazi Ortaokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Osman Gazi Ortaokulunun bulunduğu Arnavutköy bölgesinde 37 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Osman Gazi Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Osman Gazi Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.