Şeyh Şamil Ortaokulu

(212) 597 39 89 | 0 212 597 3989

İslambey Mah. Tuğrulbey Sk. No: 36 İç Kapi No: 1 Arnavutköy / İstanbul ! İslambey Mahallesi Tuğrulbey Sokak. No:36 Arnavutköy/İstanbul



    Şeyh Şamil Ortaokulu Istanbul Arnavutköy Islambey bölgesinde bulunmaktadır.

    Şeyh Şamil Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Şeyh Şamil Ortaokulunun bulunduğu Arnavutköy bölgesinde 37 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Şeyh Şamil Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şeyh Şamil Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şeyh Şamil Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şeyh Şamil Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şeyh Şamil Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şeyh Şamil Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şeyh Şamil Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.