Cumhuriyet İlkokulu

(212) 428 49 01 | 0 212 428 4901

Firuzköy Mah. Ülker Cad. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Blok No: 3 İç Kapi No: 1 Avcilar / İstanbul ! Firuzköy Mah. Ülker Cad. Kasap Sokak Avcılar/İstanbul



    Cumhuriyet Ilkokulu Istanbul Avcilar Firuzköy bölgesinde bulunmaktadır.

    Cumhuriyet Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Cumhuriyet Ilkokulunun bulunduğu Avcilar bölgesinde 30 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Cumhuriyet Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.