Sağmalcilar Anadolu Lisesi

(212) 578 04 58 | 0 212 578 0458

Kartaltepe Mah. Kültür Sk. No: 2 İç Kapi No: 1 Bayrampaşa / İstanbul ! Kartaltepe Mah. Kültür Sok. No:2



    Sağmalcilar Anadolu Lisesi Istanbul Bayrampaşa Kartaltepe bölgesinde bulunmaktadır.

    Sağmalcilar Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce, Futbol ve Basketbol eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Sağmalcilar Anadolu Lisesinin bulunduğu Bayrampaşa bölgesinde 24 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Sağmalcilar Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Futbol Sahası eğitimi 96 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Futbol eğitimi 182 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Sağmalcilar Anadolu Lisesinde bulunan Basketbol eğitimi 197 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.