Ahmet Haşim İlkokulu

(212) 567 62 46 | 0 212 567 6246

Yenidoğan Mah. Mine Sk. No: 41 İç Kapi No: 1 Bayrampaşa / İstanbul ! Yenidoğan Mh. Atışalanı Cd. Mine Sk. No41 Bayrampaşa İstanbul



    Ahmet Haşim Ilkokulu Istanbul Bayrampaşa Yenidoğan bölgesinde bulunmaktadır.

    Ahmet Haşim Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ahmet Haşim Ilkokulunun bulunduğu Bayrampaşa bölgesinde 17 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ahmet Haşim Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Haşim Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.