Nail Reşit Ortaokulu

(212) 612 82 14 | 0 212 612 8214

İsmet Paşa Mah. Kaplan Sk. Nail Reşit İ.Ö.O Blok No: 2 İç Kapi No: 1 Bayrampaşa / İstanbul ! İsmetpaşa Mahallesi Kaplan Sokak No2 Bayrampaşa/İstanbul



    Nail Reşit Ortaokulu Istanbul Bayrampaşa Ismet Paşa bölgesinde bulunmaktadır.

    Nail Reşit Ortaokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Nail Reşit Ortaokulunun bulunduğu Bayrampaşa bölgesinde 18 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Nail Reşit Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nail Reşit Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.