Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesi

(212) 876 80 86 | 0 212 876 8086

Yakuplu Mah. 91. Sk. - Sitesi - Blok No: 4 İç Kapi No: 1 Beylikdüzü / İstanbul ! Yakuplu Merkez Mah.Hüriyet Caddesi 91. Sokak No:4 Beylikdüzü İstanbul



    Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesi Istanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde bulunmaktadır.

    Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesi bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinin bulunduğu Beylikdüzü bölgesinde 63 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beşir Balcioğlu Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.