Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu

(212) 369 59 45 | 0 212 369 5945

Halicioğlu Mah. Turşucu Hüseyin Sk. No: 21 Beyoğlu / İstanbul ! Halıcıoğlu Mah. Turşucu Hüseyin Sk. No21 İstanbul



    Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulu Istanbul Beyoğlu Halicioğlu bölgesinde bulunmaktadır.

    Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunun bulunduğu Beyoğlu bölgesinde 25 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hoca Ishak Efendi Imam Hatip Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.